Kmetija 2019

Nova sezona Kmetije na POP TV-u predstavlja novo ruho dobro poznatog formata koji vlada ekranima u Sloveniji skoro deset godina. Ove godine smo se upustili u inovaciju formata, gde smo stvorili modernu Kmetiju, a imanje, na kom su takmičari, uredili tako da se radi o jednoj pravoj modernoj farmi. Takav spoj dovodi do toga da se gledaoci poistovete sa emisijom i da im pruži jedan potpuno novi utisak. Osim rešavanja ovih produkcionih zahteva, promenjen je i sadržaj sezone.

Kmetija 2019

Takmičari se nalaze na dve lokacije, samim tim je sadržaj obogaćen, njihovi zadaci zanimljiviji, pogotovo kada se tome pridoda i obrt da takmičari na drugoj lokaciji učestvuju u veoma važnim izborima takmičara koji odlučuju o njihovom plasmanu.

SCENOGRAFIJA

Ove sezone fokus je na Areni na otvorenom, s kojom smo krenuli prošle sezone, ali smo se produkcijski potrudili da ona bude još veća i grandioznija u odnosu na prehodnu, jer je jedina. Borilište je smešteno na velikom prostoru, pa nam je to omogućilo da igre budu spektakularnije, a utisak posebniji.

Treniraj s Ivanom – RedBull Challenge

Kastingu se, kao i uvek, prišlo s dosta pažnje, pa su u emisiju ušli takmičari koji su već bili u ovakvom formatu, kao i oni koji su potpuno novi, ali veoma zanimljivi za ovakav izazov. Veoma smo ponosni na gledanost Farme, jer se pokazala kao najgledaniji format u Sloveniji. Emitovanje je počelo u septembru 2019. godiine.

GALERIJA

A GOOD STORY MAKES EVERYTHING