ČOVEK KOJI PRAVI RAZLIKU

U saradnji sa RTS, ovaj dokumentarni serijal bavi se velikanima srpske košarke koji imaju svetske karijere: Nikoli Jokiću, Bobanu Marjanoviću, Mišku Ražnatoviću i Dudi Ivkoviću.

„Šesti igrač“ je priča o Mišku Ražnatoviću, advokatu i košarkaškom agentu, čoveku koji svojim detaljnim poznavanjem sportskog prava brine o igračima i utiče na njihov razvoj, vodeći ih do najvećih uspeha.

„Džoker“ predstavlja košarkaša Nikolu Jokića i njegov put od punačkog dečaka iz Sombora do zvezde Denver Nagetsa i NBA lige.

Treniraj s Ivanom – RedBull Challenge

„Bobi ide u Holivud“ govori o još jednom izuzetnom košarkaškom talentu iz Srbije – Bobanu Marjanoviću, igraču Dalasa i miljeniku NBA lige, ali i velikih Holivudskih produkcija.

„Maestro Ivković“ je osvrt na impresivnu trenersku karijeru Dude Ivkovića, doajena jugoslovenske/srpske košarkaške škole, čiju je efikasnost potvrđivao u najvećim košarkaškim klubovima.

PRISTUP

U realizaciji serijala dominantan pristup predstavljanja svih ovako značajnih ličnosti je bila želja da ih javnost upozna onakvima kakvi oni jesu. U tom smislu, svi sagovornici su bili pozvani da osvetle po neki segment važan za kompletnu sliku o našim akterima, ne samo njihovoj genijalnosti u svetu sporta.

Radna akcija 2019

Takođe, otvoreno i iskreno, o svojoj karijeri i sebi u raznim fazama govore i oni sami.Zahvaljujući ovom pristupu, dobija se šira slika o ovom sportu i jakoj povezanosti igrača, trenera, i agenta, ali i brojnih drugih učesnika na putu do najvećih sportskih rezultata.

GALERIJA

A GOOD STORY MAKES EVERYTHING