U susret Svetskom prvenstvu u košarci 2019

U saradnji sa Radio Televizijom Srbije, Videostroj i sportski novinar RTS-a Slobodan Šarenac su pred Svetsko prvenstvo u Kini posetili košarkaške reprezentativce Republike Srbije koji igraju u klubovima širom sveta. Tokom snimanja ovog uzbudljivog projekta, zavirili smo u njihov život iz drugog ugla, bili smo deo njihove svakodnevice, treninga i sportskog života. Razgovarali smo o najrazličitijim temama i imali priliku da čujemo vrlo lične, iskrene i direktne odgovore.

Radna akcija 2019

Posetili smo Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Marka Gudurića, Nikolu Kalinića, Nemanju Nedovića, Vladimira Lučića, Stefana Jovića, Nemanju Dangubića, Miroslava Raduljicu, Bobana Marjanovića, Milana Mačvana, kao i trenere poput Željka Obradovića, Igora Kokoškova i Saše Đorđevića.

SCENOGRAFIJA

Ovo je emisija koja prati život sportista iz jednog drugog ugla, ugla koji je ličniji, a opet koji dočarava njihov svakodnevni život – vidimo ih s porodicom, saigračima, trenerom, a posećujemo i njihova omiljena mesta, upoznajemo grad s njima i slušamo njihove priče.

Treniraj s Ivanom – RedBull Challenge

Serijalom smo želeli da pokažemo i drugu stranu sporta, da edukujemo, da pružimo priče koje će zabaviti gledaoce.  Serijal je emitovala Radio televizija Srbije od 18. juna do 19. jula 2019. godine. Ova emisija je privukla vatrene navijače i ljubitelje sporta, ali i široki spektar novih gledalaca.

GALERIJA

A GOOD STORY MAKES EVERYTHING