Play Video

Radna akcija 2022

Četvrtu godinu zaredom, Videostroj zajedno sa POP TV iz Slovenije učestvuje u realizaciji emisije „Radna akcija“. Radi se o televizijskoj rijaliti emisiji koja se bavi renoviranjem kuća za porodice koje žive u veoma nepovoljnim uslovima. Voditeljka emisije je Ana Praznik, bivša pevačica i poznata radio voditeljka. U svakoj epizodi predstavljamo po jednu porodicu koja se suočila sa nedavnim gubitkom ili živi u vrlo teškim uslovima.

Radna akcija 2019

Zbog tragičnih okolnosti koje su ih zadesile, kao što su prirodne katastrofe, gubitak člana porodice ili bolest koja je opasna po život, ovim ljudima je potrebna pomoć i nova nada. POP TV i Videostroj, u saradnji sa mnogim kompanijama i lokalnim izvođačima radova, vode projekte za poboljšanje kvaliteta života ovih porodica. Radovi uključuju enterijer, eksterijer i uređenje prostora u roku od samo pet dana, a za to vreme porodica je preseljena na drugu lokaciju.

SCENOGRAFIJA

Ova emisija prikazuje velike promene koje će preurediti nečiji životni prostor, a posledično, i živote ovih porodica – na bolje. “Delovna akcija” je više od renoviranja kuće – to je emisija koja ljudima pruža novi dom, koja vraća nadu u postojanje plemenitosti i zajedničkih napora koji mogu nekome promeniti ceo život.

Treniraj s Ivanom – RedBull Challenge

Baš zbog ovog spoja lepih emocija i predanog rada u renoviranju kuće, prva sezona Delovne Akcije je postigla fantastične rezultate u gledanosti.

GALERIJA

A GOOD STORY MAKES EVERYTHING