Radna akcija 2019

Drugu godinu zaredom, Videostroj zajedno sa POP TV iz Slovenije učestvuje u realizaciji emisije „Radna akcija“. Radi se o televizijskoj rijaliti emisiji koja se bavi renoviranjem kuća za porodice koje žive u veoma nepovoljnim uslovima. Voditeljka emisije je Ana Praznik, bivša pevačica i poznata radio voditeljka. U svakoj epizodi predstavljamo po jednu porodicu koja se suočila sa nedavnim gubitkom ili živi u vrlo teškim uslovima. Zbog tragičnih okolnosti koje su ih zadesile, kao što su prirodne katastrofe, gubitak člana porodice ili bolest koja je opasna po život, ovim ljudima je potrebna pomoć i nova nada.

Radna akcija 2019

POP TV i Videostroj, u saradnji sa mnogim kompanijama i lokalnim izvođačima radova, vode projekte za poboljšanje kvaliteta života ovih porodica. Radovi uključuju enterijer, eksterijer i uređenje prostora u roku od samo pet dana, a za to vreme porodica je preseljena na drugu lokaciju.

SCENOGRAFIJA

Ova emisija prikazuje velike promene koje će preurediti nečiji životni prostor, a posledično, i živote ovih porodica – na bolje. “Delovna akcija” je više od renoviranja kuće – to je emisija koja ljudima pruža novi dom, koja vraća nadu u postojanje plemenitosti i zajedničkih napora koji mogu nekome promeniti ceo život

Treniraj s Ivanom – RedBull Challenge

Baš zbog ovog spoja lepih emocija i predanog rada u renoviranju kuće, prva sezona Delovne Akcije je postigla fantastične rezultate u gledanosti.

GALERIJA

A GOOD STORY MAKES EVERYTHING